x تبلیغات
سلامت

هر چه که باید از ساخت تا نگهداری استخر بدانید!

 تا چند سال پیش افراد کمتری به فکر ساخت استخر در خانه، ویلا یا باغ های شخصی خود بود. زیرا اغلب ترجیح میدادند لذت آبتنی و شنا کردن را در رودها، رودخانه ها و یا دریاچه های پرآب تجربه کنند. اما در دنیای امروز کمتر کسی میتواند بصورت هفتگی و یا حتی ماهانه به طبیعت برود. به همین دلیل افراد سعی دارند که تفریحات را به محل زندگی خود نزدیکتر کنند.

ما در این مقاله قصد داریم درباره ی ساخت و شیوه های نگهداری استخر بپردازیم.

مراحل ساخت استخر:

برای ساخت استخر در هر مکانی نیاز است که مراحل خاصی را طی کنید. این مراحل شامل:

اخذ مجوزهای لازم:

برای ساخت استخر در هر مکانی لازم است که اقدام به گرفتن پروانه ساخت و مجوز های لازم کنید. برای این امر نیاز است که به ساختمان اداری مربوطه مراجعه کنید.

همراه با گرفتن پروانه ساخت استخر باید مسئول ساخت استخر مشخصات دقیق استخر را به شما توضیح دهد.

قبل از شروع ساخت باید حتما موقعیت مورد نظر را بررسی کنید. زیرا ممکن است موجب نارضایتی برخی همسایه ها باشد.

همچنین در بعضی از مناطق نیاز است که یک مجوز جداگانه برای برق استخر از شهرداری بگیرید.

انتخاب مکان مناسب:

باید فضایی که قرار است استخر را آنجا احداث کنید، به دقت مورد بررسی قرار دهید. زیرا ممکن است در طول مراحل ساخت نیاز به اضافه کردن یا حذف تجهیزاتی باشد که در نتیجه موجب افزایش هزینه های شما شود.

طراحی استخر:

قبل از شروع کار باید تصمیم بگیرید که دوست دارید استخر شما به چه شکل باشد؟ مستطیل یا گرد؟ عمق و ارتفاع آن چقدر باشد؟ تعداد ورودی ها و خروجی ها چه تعداد باشد؟ تمام این موارد را باید قبل از شروع مراحل احداث، با پیمانکار در میان بگذارید.

پایه ریزی استخر با بتن:

اصولا پایه های استخر شنا در 3 سطح مختلف کار میشوند. در این سطوح از 3 ماده بتن، وینیل یا فایبر گلاس استفاده میشود. در بین این مواد بتن محکم ترین و بادوام ترین عنصر است. البته باید در نظر داشت که بتن از سایر مواد گران تر است.

از قالب فایبر گلاس برای نصب راحت تر استفاده کنید

این قالب های استخر بصورت اماده در بازار وجود دارند. قالب های فایبر گلاس علاوه بر قیمت مناسب، دوام بسیار بالایی نیز دارند.

لایه وینیل، بهترین گزینه برای ساخت استخر ارزان

این لایه ها اصولا بزرگ و مسطح هستند. بر اساس خطوط استخر طراحی شده و برای استخرهای خانگی انتخاب بسیار مناسبی هستند. اما نکته جالب توجه این است که: طول عمر انها نسبت به بتن و فایبرگلاس کمتر است.

و همچنین این لایه ها به مرور زمان دچار چروکی، شل شدگی و حباب زدگی میشوند که باعث میشود ظاهر استخر خراب شود.

آشنایی با سندروم متابولیک

 

در دنیای امروز عوامل زیادی وجود دارد که باعث ایجاد بیماری در بدن انسان میشوند. قرارگیری چند فاکتور مهم در کنار هم میتواند احتمال ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش دهد. سندروم متابولیک نیز بیانگر یکی از همین حالات است. سندروم متابولیک دسته ای از عوامل خطر هستند که در صورت داشتن آنها احتمال دچار شدن به بیماری های قلبی، دیابت و سکته بصورت قابل توجهی افزایش پیدا میکند. در این مقاله ما به طور دقیق سندروم متابولیک را شرح خواهیم داد.

 

سندروم متابولیک چیست؟

اگر فردی دچار 5عامل زیر بشود؛ بدین معناست که دچار سندروم متابولیک شده است. این موارد احتمال ابتلا به سکته، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش میدهند.

1.      افزایش فشارخون (بیش از 130/85 میلی‌متر جیوه)

  1. سطح قند خون بالا (مقاومت به انسولین)
  2. چربی اضافی
  3. سطح تری گلیسیرید بالا
  4. سطوح پایین کلسترول خوب یا HDL

تنها داشتن یکی از موارد بالا بدین معنا نیست که شما به سندروم متابولیک مبتلا شدید اما هشداری است که بای به آن گوش بسپارید. یکی از عوامل مهم سندروم متابولیک سبک زندگی ناسالم است.

علل ابتلا به سندروم متابولیک:

این سندروم در افرادی که دچار کم تحرکی و اضافه وزن هستند رایج تر است. در واقع یکی از بیماری های مرتبط با چاقی است. یکی دیگر از عوامل این بیماری مقاومن بالای بدن نسبت به دریافت انسولین است. انسولین توسط غده ای در پشت و زیر پانکراس یا همان لوز المعده ترشح میشود. این هورمون به بدن افراد کمک میکند تا سطح خون در حالت نرمال نگهداری شود. به بیانی دیگر سطح قند خون افزایش پیدا میکند. این پروسه ی تشکیل بیماری دیلبت در بدن است.

نحوه تشخیص سندروم متابولیک:

برای تشخیص این بیماری باید به پزشک مراجعه کنید. که هر پزشک با بررسی موارد زیر تشخیص گذاری درست را انجام میدهد.

1.      سطح کلسترول

  1. فشارخون
  2. تری گلیسیرید ناشتا
  3. دور کمر
  4. سطح گلوکز ناشتا (تست قند خون)

هر فرد با دارا بودن 3 مورد از موارد بالا ، باید بداند که به اینسندروم مبتلا شده است.

هر یک از موارد عنوان شده تا چه حد امکان ایجاد سندروم متابولیک را دارند؟

با توجه به ساختار بدن هر فرد، میزان تاثیر این موارد نیز متفاوت است اما بطور کلی میتوان گفت:

1.      دور کمر بزرگ – اندازه کمر برای زنان حداقل 35 اینچ (89 سانتی‌متر) و برای مردان 40 اینچ (102 سانتی‌متر) است.

  1. سطح تری گلیسیرید بالا – 150 میلی‌گرم در دسی‌لیتر (mg/dL) یا 1.7 میلی مول در لیتر (mmol/L) یا بیشتر از این نوع چربی موجود در خون.
  2. کاهش کلسترول “خوب” یا HDL – کمتر از 40 میلی گرم در دسی لیتر (1.04 میلی مول در لیتر ) در مردان یا کمتر از 50 میلی گرم در دسی لیتر (1.3 میلی مول در لیتر ) در زنان دارای کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)
  3. افزایش فشار خون – 85/130 میلی متر جیوه (میلی متر جیوه) یا بالاتر
  4. افزایش قند خون ناشتا – 100 میلی‌گرم در دسی‌لیتر (6/5 میلی مول در لیتر) یا بیشتر
صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 17 صفحه بعد